100123-Terrassa: Esglésies de Sant Pere

311

Visita del Conjunt Monumental de les Esglésies de Sant Pere de Terrassa. Aquest conjunt és el resultat d’un seguit de transformacions i construccions arquitectòniques al llarg del temps, des d’època ibèrica fins a l’actualitat.

Del Conjunt, destaca l’arquitectura medieval de les tres esglésies que l’integren: la Sant Pere, la de Sant Miquel i la de Santa Maria. També són de caràcter excepcional els testimonis conservats dels edificis del bisbat visigòtic d’Ègara (basíliques, baptisteris…), les pintures murals altmedievals i romàniques i els retaules gòtics.

   DISSABTE 23 DE GENER
 10:00   Visita al conjunt monumental. Visita acompanyats de Domènec Ferran, director del Museu de Terrassa, amb explicacions museològiques i històriques del conjunt monumental.
 11:00 Visita a Santa Maria. Visita a l’obra premiada a la 5a edició de la Biennal d’Arquitectura del Vallès, acompanyats per els seus autors, els arquitectes Esther Colls i Alfred Pastor de la Direcció General del Patrimoni Cultural de la Generalitat.

 Telèfons organització: 600 611 943 (Clàudia)

 El preu de la jornada és de 2 € pels membres d’AADIPA i altres (és el preu de l’entrada al Conjunt Monumental). El pagament es farà en efectiu el dia de la visita.

Inscripció

Mapa

Documentació adjunta:

T’adjuntem links d’interès del conjunt:

Museu de Terrassa

Patrimoni.cat