Activitat MNAC Diàlegs a la cupula

Amb motiu del seu 75è aniversari, el Museu Nacional d’Art de Catalunya coorganitza, amb la Sociedad Estatal de Conmemoraciones Culturales, un cicle de diàlegs que pren com a nom la cúpula central del Museu, un dels elements arquitectònics més singulars i emblemàtics del Palau Nacional. En el marc de la Sala de la Cúpula, destacats especialistes en diversos camps i àrees del coneixement dialogaran sobre temes vinculats al passat, el present i el futur del MNAC.

L’objectiu dels Diàlegs és oferir, a cada sessió, diverses perspectives al voltant d’un tema amb l’ànim de proporcionar als assistents noves visions i elements de reflexió i debat sobre els museus, en particular, i l’art i la cultura, en general.

Dilluns 26 d’abril A les 19h

Un Museu per imaginar Catalunya és el títol del diàleg entre Josep M. Fradera, catedràtic d’Història Contemporània, i Antoni Puigverd, periodista, amb el periodista Josep Cuní com a moderador.

Dilluns 10 de maig A les 19h

Els arquitectes Rafael Moneo, Luís Moreno Mansilla i Emilio Tuñón dialogaran sobre Museus i arquitectura, amb el periodista, escriptor i crític d’arquitectura Llàtzer Moix com a moderador.


Entrada gratuïta. Places limitades

Confirmació d’assistència al tel. 93 622 03 75

Lloc:MNAC

Data:Dilluns 26 d’abril i 10 de maig de 2010

Horari:19 h

Preu:Entrada gratuïta. Places limitades

Més informació a la web del MNAC