Qüestionari The Getty Conservation Institute

Qüestionari que s’ha preparat des de ICCROM i The Getty Conservation Institute per valorar les necessitats que existeixen en el camp de la documentació enfocada a la conservació del patrimoni.

Les bones decisions de conservació es realitzen amb el coneixement de la importància, història, intervencions passades i en les condicions actuals dels recursos culturals. Això és conegut col.lectivament en l’àmbit de la conservació de la documentació inclosa la recerca en els registres històrics, els inventaris, la mesura i eines d’imatge, així com la gestió de la informació. ICCROM i GCI van celebrar una sèrie de cursos sobre la documentació (ARIS – Arxiu arquitectònic, inventaris i sistemes d’informació per a la Conservació) a partir de 2003 i concloent el 2009.

Estem duent a terme la següent avaluació per determinar les necessitats dels professionals de la conservació i per calibrar el seu interès en seguir aquests cursos.

Les vostres respostes ens ajudaran molt en el disseny de futurs cursos i centrar els nostres esforços amb més eficàcia. Us donem les gràcies per endavant.

Totes les respostes seran anònimes.

Si desitgeu informació addicional sobre aquesta enquesta, si us plau poseu-vos en contacte amb Rand Eppich a reppich@getty.edu