Projecció de curtmetratge Gaudí Ensayo de Josep Mª Forn i del documental Güell-Gaudí

L’Acadèmia del Cinema Català farà la projecció de curtmetratge Gaudí Ensayo de Josep Mª Forn i del documental Güell-Gaudí, un projecte comú  de Joan Riedweg.
 
Josep Maria Forn, premi Gaudí d’Honor 2010, presentarà la projecció del seu curtmetratge documental Gaudí Ensayo, estrenat l’any 1952, i Joan Riedweg ens parlarà de Güell-Gaudí, un projecte comú, documental que va ser encarregat per la Diputació de Barcelona en motiu de la celebració de l’Any Gaudí el passat any 2002.
 
L’acte comptarà amb la presència de Joel Joan, president de l’Acadèmia del Cinema Català, Josep Maria Forn, Joan Riedweg i l’equip tècnic i artístic de Güell-Gaudí, un projecto comú, la majoria dels quals són membres de l’Acadèmia del Cinema Català.

Data: 6 de setembre de 2010

Hora: 19:00

Lloc: sala Mompou de l’SGAE, c/ Passeig de Colom, 6 de Barcelona

Es prega inscripció prèvia:  a academia@academiadelcinema.cat o per telèfon al 932 682 776