Beques L’Hospitalet 2011

Convocatòria de dues beques amb una dotació de 6.000 euros cadascuna, de la Secció de Patrimoni Cultural de l’Ajuntament de L’Hospitalet, dirigides a llicenciats universitaris, que tenen com objectiu potenciar la recerca científica en els diversos àmbits vinculats al patrimoni històric de l’Hospitalet de Llobregat.

Temàtiques proposades per a la convocatòria 2011 per a cadascuna de les beques
– Les masies de l’Hospitalet
– La imatge de l’Hospitalet a l’art i a la fotografia
D’acord amb el termini establert a les bases, els aspirants poden presentar les seves sol•licituds i la documentació requerida al Museu de l’Hospitalet, c/Joan Pallarès 38, 08091 L’Hospitalet, Telèfon 93 3381396. Correu electrònic cultura.museu@l-h.cat fins a les 14 hores del divendres dia 23 de setembre de 2011

Bases