111008-JORNADA DE VISITA A FORTIFICACIONS ( IV ): TURÓ DE LA SEU VELLA DE LLEIDA i FORTIFICACIÓ IBÈRICA DELS VILARS D’ARBECA

111008lleidavillarsActivitat de l’AADIPA que tindrà lloc el dissabte 8 d’octubre de 2011, organitzada per l’Anna Albó i en Dídac Gordillo. Visitarem algunes intervencions recents a les muralles medievals i modernes del castell de la Suda, així com els treballs arqueològics i de condicionament per a la visita de la fortalesa ibèrica dels Vilars d’Arbeca.

 

10:00

Trobada al davant de l’entrada de la Seu Vella, presentació i inici de la visita.

Acompanyats per en Josep Tort, gerent del Consorci del Turó de la Seu Vella, i per la Montserrat Giné, presidenta de la Demarcació de Lleida del COAC.
11:15     Visita a les intervencions al recinte fortificat del Turó de la Seu Vella i de la Suda.

Acompanyats per en Xavier Rodríguez, en Carles Sáez i en Jordi Segura, arquitectes responsables de les intervencions (que han treballat des de tres encàrrecs diferents però de forma homogènia), i l’Anna Oliver, arqueòloga i Cap del Servei de Patrimoni Històric i Artístic de l’Ajuntament de Lleida.
13:45     Finalització de la visita al Turó de la Seu Vella.    
14:00     Dinar al restaurant de la seu del COAC a Lleida.    
16:30     Visita a les intervencions a la fortalesa ibèrica dels Vilars d’Arbeca.

Acompanyats per la Carme Casals, arquitecta responsable del projecte d’intervenció, i en Joan López, arqueòleg responsable de les excavacions.
18:30     Comiat i finalització de la visita.    

Telèfons de l’organització: 616 124 033 (Anna), 686 965 034 (Dídac)

Programa

Inscripció

Documentació

Documentació adjunta: En preparació