Juli Batllevell, un gaudinià oblidat

Juli-BatllevellJosep Casamartina i Parassols
Sabadell, 2012
Editorial Fundación Gas Natural Fenosa
ISBN: 978-84-615-5560-4

Juli Batllevell i Arús ha estat fins ara un dels col·laboradors menys coneguts i estudiats d’Antoni Gaudí. Va treballar de forma puntual al costat de l’arquitecte de Reus, tant a la Casa Calvet com al Park Güell. Tot i així, Batllevell no esdevindria deixeble de Gaudí, sinó que es va mantenir en una pluralitat d’estils, que van del Modernisme a l’Eclecticisme i al, més avançat, Noucentisme, unes opcions estètiques que adaptava a les condicions de cada encàrrec i, fins i tot, a cada ciutat on va treballar.

targ_J._Batllevell_cat.internet_Página_1

Presentació del llibre

Data: 15 de maig de 2012
Hora:
17:00 hores
Lloc:
L’Auditori de la fundació, Plaça del Gas, 8 -Sabadell
Inscripció: gratuïta, confirmeu la vostra assistència a: Sra. Silvia Cereza. Telèfon: 934 670 576. Aforament limitat

www.fundaciongasnaturalfenosa.org