JORNADA DE PORTES OBERTES AL TALLER CIUTAT VELLA i CHROMA

1- l’Inaguració de l’aparador, amb un muntatge sobre la tècnica de la marqueteria amb l’exposició, d’entre d’altres coses, de treballs de l’Antonio Crespo.

2- Secció de motlles i positius de peces de tota mena tan per façanes com per peces per a mobles, així com la secció d’entapissats.

3- Secció de “botiga” de xapes antigues d’arreu del món per a treballs d’ebenisteria i de restauració antiga explicada per l’ebenista Antonio Crespo.

4- Diferents peces ceràmiques, marbre, pedra, etc que conformen els diferents paviments de mosaic, Nolla, hidràulic, etc.

Tallers per nanos i adults interessats en el món de la restauració en general i per a professionals interessats en el camp de la restauració arquitectònica (estucs, esgrafiats, estergits, marbrejats, etc) o interessats en la restauració del moble. Veureu com funciona el torn, peces fetes de marqueteria, talla i a més a més veureu mobles en procés de restauració.

Divendres: Fusteria: torn, marqueteria i es veurà com es restaura un moble. Estuc: lliscats, raspats, textures i segurament aplicacions de pintura al fresc. Policromia: sobre vidre. Imitacions de pedra artificial.
Dissabte: Fusta. Estucs. Pedra artificial
Diumenge: Policromia: diverses tècniques. Estucs: diverses tècniques. Pedra artificial

Dates: 18-19-20/05/2012
Lloc: Escudellers Blancs, 3 08002
Inscripció: Cristina Thió i Lluch cthio@chroma.es, 933174513, 933012703