VISITA AL MONESTIR DE SANTA MARIA DE POBLET

PobletEns plau convocar-vos a la propera activitat de l’AADIPA, la visita al Monestir de Santa Maria de Poblet, prevista per al dissabte 19 de maig de 2012.

10:00

Trobada al Monestir de Santa Maria de Poblet.

Al davant de la porta daurada.

10:15

Visita al Monestir.

Acompanyats per en Jordi Portal, arquitecte redactor del Pla Director.

13:30

Finalització de la visita.

El cost de la visita és de 5€ més IVA per als membres de l’AADIPA i de 10€ més IVA, per a la resta d’assistents. Aquest preu inclou l’entrada al recinte. El pagament s’efectuarà mitjançant càrrec a compte bancari i la factura s’enviarà telemàticament a tots els inscrits.

Per a participar, cal formalitzar la inscripció abans del dijous 17 de maig de 2012, a través de la pàgina web de l’AADIPA. Cal omplir una butlleta per a cadascun dels inscrits amb el nom complet, el correu electrònic i un telèfon mòbil de contacte.

Per a resoldre qualsevol dubte o qüestió en relació a la visita, podeu contactar amb la secretària de l’agrupació, al correu aadipa@coac.net o al telèfon 646 79 29 49.

D’altra banda, com que en aquesta ocasió el dinar no està inclòs en la visita, us informem de que al recinte del monestir hi ha una hostatgeria, on, qui així ho desitgi, podrà dinar acabada la visita.

Així mateix, us recordem que al Museu de la Vida Rural (MVR) de l’Espluga de Francolí (Carrer d’En Canós, núm.16. Telèfon: 977 87 05 76), i fins al 22 de maig, es pot visitar l’exposició “Santiago Rusiñol. La campanya de Poblet de 1889”, que aplega l’obra produïda durant l’estada del pintor a les ruïnes del Reial Monestir de Santa Maria de Poblet. Els dissabtes, el museu obre de 10.30 a 14.00 i de 16.00 a 18.30 i el preu de l’entrada general és de 5€.

Programa

Documentació