Col·legi d’Arquitectes de Catalunya: 50 anys al cor de Barcelona

Inici: 7 de juliol de 2012
Fi: 15 de setembre 2012

Plaça Nova, 5 08002 – Barcelona

De dilluns a divendres, de 10 a 20 h. Dissabtes, diumenges i festius, de 10 a 21 h. Preu: Activitat gratuïta

web
La mostra repassa els concursos i la construcció de la seu barcelonina del Col·legi i alguns dels moments més destacables que l’entitat ha viscut en el darrer mig segle. La mostra recorda, a través de fotografies, plànols, publicacions de l’època i d’altres materials, com ara fa mig segle el Col·legi va arribar al bell mig del casc antic de Barcelona amb una proposta de modernitat i una ferma voluntat d’implicar-se en la vida ciutadana, que es fa palesa en exposicions, publicacions i esdeveniments destacables, alguns dels quals també es recorden a l’exposició.

Inauguració Dimarts 7 de juliol a les 19:00