Barcelona pam a pam, edició 2012

211fb1d06f9479a7650fc3bb47b93c8b_XL

Alexandre Cirici i Pellicer i Itziar González Virós
Barcelona, 2012
ISBN:
978-84-15097-47-1

Web Editoral Comanegra

Després de vint anys d’espera, arriba una edició actualitzada de la guia degana sobre Barcelona.

Barcelona pam a pam és una obra que, a més d’esdevenir referència del patrimoni barceloní, va difondre una concepció moderna i humana de la ciutat. Un llibre nascut de la vocació de “passejant tafaner” de l’autor, però que hagués estat impossible d’escriure sense el seu immens coneixement històric, cultural i artístic ni sense la seva manifesta estima per Barcelona i Catalunya. Aquesta edició actualitzada es compon de dos volums: el primer és bàsicament una reedició de l’obra original d’Alexandre Cirici, amb un disseny modern i anotacions per poder conèixer quins elements de la ciutat han canviat; el segon volum, escrit per l’arquitecta i exregidora de Ciutat Vella, Itziar González, repassa les transformacions que ha experimentat la ciutat al llarg dels itineraris descrits en el llibre original.

Presentació del llibre 18/09/2013