VISITA A LA COL·LEGIATA D’ÀGER I EL MONESTIR DE VALLBONA DE LES MONGES

Vallbona - Fotografia

Després de l’anul·lació de la setmana passada, ens plau convocar-vos novament a la propera activitat de l’AADIPA, prevista per al diumenge 28 d’octubre de 2012 i organitzada per la Mercè Manonelles, vocal de l’AADIPA a Lleida. Al matí visitarem la Col·legiata de Sant Pere a Àger, fundada cap al segle XI. A la tarda visitarem el Monestir de Santa Maria de Vallbona, un cenobi cistercenc femení fundat al segle XII que avui dia encara allotja una comunitat religiosa.

 

10:00

Trobada a l’Ajuntament d’Àger Presentació i inici de la visita. 

10:05

 

Presentació tècnica de les intervencions portades a terme a la Col·legiata per part dels arquitectes Melitó Camprubí, responsable de les successives fases d’intervenció, i Francisco Jurado, assessor en el seguiment estructural. 

11:00

Visita a la Col·legiata, acompanyats per Melitó Camprubí i els arquitectes de ianua arquitectures, responsables de la segona fase d’intervenció.

12:30

Desplaçament cap a Vallbona de les Monges.

14:00

Dinar al restaurant El Tallat, de  Vallbona de les Monges. 

15:30

Presentació tècnica de l’evolució arquitectònica i restauradora del monestir de Santa Maria per part dels arquitectes Carles Pubill, responsable de la intervenció, i Francisco Jurado, assessor en el seguiment estructural.

16:30

Visita al monestir, acompanyats per l’arquitecte Carles Pubill. 

18:00

Comiat i finalització de la visita. 

El cost de la visita és de 27’5€ més IVA per als membres de l’AADIPA i els arquitectes de la Demarcació de Lleida i de 32’5€ més IVA per a la resta d’assistents. El pagament s’efectuarà mitjançant càrrec a compte bancari i la factura s’enviarà telemàticament a tots els inscrits.

Programa

Inscripció

Documentació: Monestir de Vallbona de les Monges; Col·legiata d’Àger

Enllaços d’interès: Monestir de Vallbona de les Monges, Col·legiata d’Àger

Mostra un mapa més gran