VISITA AL PALAU GÜELL DE BARCELONA. PRESENTACIÓ DE LA GUIA “PALAU GÜELL – GAUDÍ. ITINERARI DE VISITA”

PG - FotografiaEns plau convocar-vos a la propera activitat de l’AADIPA, prevista per al dilluns 18 de febrer de 2013 i organitzada conjuntament amb la Direcció del Palau Güell i el Servei de Patrimoni Arquitectònic Local de la Diputació de Barcelona.

16:15

Trobada a la porta principal del Palau Güell (C/ Nou de la Rambla, núm. 3-5).

16:30

Presentació i lliurament als assistents de la nova guia: “Palau Güell – Gaudí. Itinerari de visita“, d’Antoni González i Raquel Lacuesta, a càrrec de Carme Perella, directora del Palau Güell.

16:45

Recorregut per l’edifici, acompanyats per l’arquitecte Antoni González, director de les obres de restauració enllestides l’any 2011 i coautor de la guia.

18:00

Comiat i finalització de la visita.

La jornada és oberta i gratuïta però, per a participar-hi (màxim, 40 places), cal formalitzar la inscripció, abans del dijous 14 de febrer de 2013, a través de la pàgina web de l’AADIPA (s’ha d’omplir una butlleta per a cadascun dels inscrits amb el nom complet, el correu electrònic i un telèfon mòbil de contacte). Es respectarà rigorosament l’ordre d’inscripció.

Per a resoldre qualsevol dubte o qüestió en relació a la visita, podeu contactar amb la Mireia Barnadas i Ribas, secretària tècnica de l’agrupació, a aadipa@coac.net o al telèfon 646 79 29 49.

Programa

Documentació: