JORNADA SOBRE EL PATRIMONI ARQUITECTÒNIC, ARQUEOLÒGIC I PAISATGÍSTIC DE MANRESA

Manresa - FotografiaEns plau convidar-vos a la Jornada sobre el patrimoni arquitectònic, arqueològic i paisatgístic de Manresa, que es farà el proper dissabte 9 de març de 2013 a l’Auditori de la Fundació Catalunya – La Pedrera, a La Plana de l’Om, núm. 5, de Manresa.

La jornada és organitzada conjuntament per l’AADIPA, la Delegació del Bages – Berguedà del COAC i l’Ajuntament de Manresa.

Programa:

09:45

Benvinguda

10:00

Presentació del Pla Especial Urbanístic de Protecció del Patrimoni Històric, Arquitectònic, Arqueològic, Paleontològic, Geològic i Paisatgístic de Manresa, a càrrec dels arquitectes Antoni Vilanova, director de l’equip redactor del document i Ricard Torres, cap de la Secció de planejament, i de Maria Àngels Clotet, cap dels Serveis del territori de l’Ajuntament de Manresa.

11:00

Presentació de la Comissió del Patrimoni de Manresa i del Programa d’ajuts municipals “per a la rehabilitació d’elements d’interès patrimonial de Manresa”, a càrrec de Mercè Argemí, tècnica de patrimoni de la Secció de cultura de l’Ajuntament de Manresa.

11:30

Presentació de l’estat dels treballs de recuperació de la Torre Lluvià, a càrrec de Pere Santamaria, arquitecte redactor del projecte.

12:00

Presentació de la intervenció en el Centre d’Interpretació del Carrer del Balç, a càrrec de Josep Maria Esquius, arquitecte autor del projecte.

12:30

Cloenda

13:00

Visita al Centre d’Interpretació del Carrer del Balç (Baixada del Pòpul, s/n), acompanyats per l’arquitecte Josep Maria Esquius.

La jornada és oberta i gratuïta però, per a participar a la visita al centre d’interpretació (màxim, 40 places), cal formalitzar la inscripció, abans del dijous 7 de març de 2013, a través de la pàgina web de l’AADIPA (s’ha d’omplir una butlleta per a cadascun dels inscrits amb el nom complet, el correu electrònic i un telèfon mòbil de contacte). Es respectarà rigorosament l’ordre d’inscripció.

Per a resoldre qualsevol dubte o qüestió en relació a la visita, podeu contactar amb la Mireia Barnadas i Ribas, secretària tècnica de l’agrupació, a aadipa@coac.net o al telèfon 646 79 29 49.

Programa; Fulletó

Organitzen:

logo AADIPADem_BagesBergueda_P

ajuntament