Convocatòria i inscripcions per organitzar activitats durant les JEP 2013

web

Tots els països consideren que el patrimoni representa la seva cultura i la seva història d’una forma privilegiada. Tant és així, que sovint aquest patrimoni és un símbol de la identitat dels pobles.
El patrimoni expressa, en qualsevol cas, la riquesa cultural col·lectiva i comuna, i és un factor de coneixença mútua i d’entesa entre les nacions.
Les Jornades Europees del Patrimoni van ser creades per acostar la ciutadania europea a aquest tresor col·lectiu, tant a la seva realitat més local, com a aquesta dimensió continental, no menys certa ni de menys interès.
Un any més, Catalunya es farà ressò d’aquesta iniciativa en un cap de setmana ple de tota mena d’activitats gratuïtes amb una clara finalitat: descobrir aquest llegat excepcional que és el patrimoni cultural i gaudir-ne.

Convocatòria i inscripcions

Obert el període d’inscripcions per organitzar activitats durant les Jornades Europees del Patrimoni a Catalunya 2013
Enguany se celebraran els propers dies 27, 28 i 29 de setembre La data límit d’inscripció per tal de poder garantir la difusió conjunta de totes les activitats amb l’antelació necessària, és el 14 de juny.
Cal que els municipis participants trametin la butlleta per correu electrònic tan aviat com sigui possible, per tal de poder avaluar amb antelació suficient l’abast de la participació col·lectiva.
Com ja és habitual, la inscripció la podeu realitzar electrònicament, des de la web de l’ACM, de la FMC o de l’Institut Ramon Muntaner.

bases