L´Arquitectura rural tradicional al Parc natural dels Ports

web

Data: dijous  6 de novembre de 2014
Incripció: L’assistència és gratuita per be que limitada a la capacitat de la sala (140 persones), per la qual cosa es prega confirmació al formulari
Lloc: La Sénia

El patrimoni arquitectònic rural sovint no té el reconeixement que es mereix.
La seva senzillesa i austeritat es confon amb la falta de valor.
Diverses administracions treballen per que es reconegui la importància dels sistemes i formes constructives tradicionals, la seva vinculació amb el territori i el paisatge, el seu valor identitari, etnològic i històric.
El cas del Parc Natural dels Ports es tractarà en profunditat, es presentarà el resultat dels inventaris i els estudis realitzats. També coneixerem de primera mà com es treballa aquest tema en altres indrets de Catalunya.

programa