AMCTAIC: Forum de Patrimoni Industrial. Els intangibles del Patrimoni de la societat industrial: el patrimoni del segle XXI

web

Data: Dilluns 24 de novembre de 2014
Lloc:  Auditori Pompeu Fabra. Associació d’Enginyers Industrials de Catalunya. Via Laietana, 39 , 5ª planta 08003 Barcelona
Hora:
18.30 h
Inscripció gratuïta
: Cal fer inscripció prèvia al telèfon: 93 780 37 87 o bé secretaria@amctaic.org

Jaume Perarnau Llorens (Manresa, 1963) és Doctor en Història de la Tècnica i Patrimoni Industrial per l’Ècole des Hautes Études en Sciences Sociales (Paris – Francça) i llicenciat en Història per la Universitat Autònoma de Barcelona.

Des del mes de febrer de 2013 és director del Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) en substitució, per jubilació, d’Eusebi Casanelles. Amb anterioritat, i des del 1993, ha estat cap de l’Àrea de Conservació, Documentació i Estudis del mateix mNACTEC. També ha exercit de documentalista de diferents quadres de classificació a la secció d’Història empresarial a l’Arxiu Nacional de Catalunya així com tasques docents en Història Econòmica i Empresarial.

Ha publicat diferents llibres i articles en l’àmbit del patrimoni i la història industrial i tecnològica, a la vegada que ha impartit cursos i seminaris sobre aquesta matèria a diversos universitats i centres de formació i ha participat en diferents congressos i jornades especialitzades.