Premi Pare Ignasi Puig i Simón per a projectes de recerca sobre la Manresa ignasiana

web

Està oberta la convocatòria del Premi  Pare Ignasi Puig pel 2016 sobre un projecte de recerca o de divulgació que tracti algun aspecte històric de l’edat moderna des d’una perspectiva social, humana, artística o patrimonial emmarcat a l’entorn de l’estada de Sant Ignasi de Loiola a Manresa (1522-1523), de la seva canonització (1622), dels llocs de la ruta ignasiana de la ciutat, de la presència de la Companyia de Jesús a la ciutat o sobre la Manresa dels segles XVI al XVIII.
Us recordem que enguany se n’han modificat les bases per a premiar un projecte de recerca que s’haurà de desenvolupar un cop concedit el premi amb l’objectiu de promoure la participació i incentivar la recerca en els àmbits proposats.
Esperem que sigui del vostre interès i us demanem que feu extensiva la convocatòria, junt amb la resta de Premis Lacetània d’enguany, a totes aquelles persones -estudiants, professors, investigadors- que creieu que puguin estar-hi també interessades.
Podeu trobar tota la informació adjunta i també als webs:
https://www.omnium.cat/bages
http://www.manresa.cat/web/article/6078-premis-lacetania-2016