Jornades Europees de Patrimoni (JEP) 2018

Les Jornades Europees del Patrimoni (JEP), que se celebren a nivell internacional amb el suport del Consell d’Europa des de 1991 (European Heritage Days), pretenen fomentar el coneixement i respecte pel patrimoni cultural i artístic amb activitats als monuments, jaciments arqueològics, museus i col·leccions d’art de Catalunya.

Web

Dates: 12-14/10/2018
Lloc: Museus de tot Catalunya
Preu:gratuït

Les Jornades Europees de Patrimoni (JEP) se celebren a Europa durant un cap de setmana entre setembre i octubre. L’edició 2018 a Catalunya se celebrarà els dies 12, 13 i 14 d’octubre.

Palaus, castells, monestirs, jaciments, jardins històrics, i altres espais patrimonials., obriran les seves portes perquè els ciutadans gaudeixin de visites gratuïtes i puguin conèixer  en profunditat el seu patrimoni, la millor manera d’aconseguir la implicació social en la seva salvaguarda i valoració.

Una agenda en línia

Les JEP són la festa del patrimoni i molts dels municipis i entitats d’arreu de Catalunya organitzen activitats gratuïtes per a tots els públics: visites guiades, representacions teatrals, concerts, exposicions… Pots consultar aquestes propostes a l’agenda en línia, un espai perquè tots els usuaris tinguin al seu abast, sigui a través de l’ordinador o a través d’un dispositiu mòbil, la programació completa de les JEP 2018.