Visita-viatge del XLIVè Curset: Patrimoni Custodiat. Biblioteques, Arxius i Centres de Documentació ortida a Madrid

VISITA A MADRID. PROGRAMA PROVISIONAL.
Del 17 al 20 de març del 2022
Han estat dos anys complicat per a organitzar visites, degut a les actuals onades del COVID, però no voldríem deixar de fer alguna visita‐viatge que creiem que complementen les Jornades del passat mes de desembre i
alhora retrobar‐nos amb alguns ponents i amics. Les visites a aquestes institucions públiques es realitzen sols en dies laborables, per tant el viatge d’enguany serà més una visita‐escapada que un viatge.

El programa és provisional donat que les visites en grup pel mes de març s’estan obrint al públic durant aquestes setmanes, i les limitacions de grup estan condicionades als protocols sanitaris.