Cicle de Diàlegs Tècnics sobre el patrimoni arquitectònic: LA COLÒNIA SEDÓ D’ESPARREGUERA. La llarga trajectòria d’una colònia industrial emblemàtica

Després de molts mesos d’espera, aturats per l’emergència sanitària, reprenem el camí a la normalitat engegant de nou el Cicle Diàlegs Tècnics sobre el patrimoni arquitectònic.

Ens plau convidar-vos a la propera activitat de l’AADIPA que durem a terme el proper dijous 24 de març a les 18 hores, a la Sala Mirador del COAC (Pl. Nova, 5, 8a planta) on es presentarà la primera sessió d’aquest Cicle de Diàlegs Tècnics sobre el patrimoni arquitectònic que durà per títol  LA COLÒNIA SEDÓ D’ESPARREGUERA. La llarga trajectòria d’una colònia industrial emblemàtica

La historiadora Gràcia Dorel-Ferré, ens farà un recorregut per aquesta colònia tèxtil que neix a mitjans del segle XIX a la riba del riu Llobregat, coneixement recollit en un llibre de recent publicació. L’arquitecte Antoni Vilanova donarà una altra visió més general del patrimoni industrial.

Ens acompanyaran: 

Genoveva Català, presidenta del Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat (CECBLL).

Eduard Rivas, alcalde d’Esparreguera.

Ramon Torra,  gerent de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Jaume Perarnau, director del Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya.

Representants de la Diputació de Barcelona.

La jornada serà presencial i també es podrà seguir online, però cal inscripció prèvia (properament s’obriran les inscripcions). 

Les persones inscrites online rebran un correu electrònic amb l’enllaç per seguir la sessió en directe.