Presentaci​ó de Wikipedra, el punt de trobada del món de la pedra seca

L’Observatori del Paisatge de Catalunya i l’Obra Social de CatalunyaCaixa presentaran el proper 5 d’abril a les set de la tarda a la sala Jujol de la Pedrera (Barcelona) el nou portal Wikipedra, el punt de trobada del món de la pedra seca a Catalunya (el projecte estarà en línia en els propers dies).

Wikipedra, que compta amb la participació de l’Associació Drac Verd, entre altres entitats, és una nova aplicació SIG interactiva 2.0 que permet introduir, visualitzar i consultar informació sobre les construccions de pedra seca a Catalunya. El portal permet, per una banda, accedir a través de mapes, fotografies i fitxes al patrimoni de les barraques de pedra seca existents a Catalunya; i, per l’altra, possibilita a qualsevol persona que ho desitgi introduir al web noves barraques i cabanes de pedra seca. L’objectiu és recollir informació, permanentment actualitzada, del màxim nombre possible de construccions de pedra seca. Wikipedra es complementa amb el dossier de paisatges de la pedra seca creat per l’Observatori del Paisatge l’any 2008.

Data: 05/04/2011
Lloc: La Pedrera,  Passeig de Gracia, 92 Barcelona
Hora: 19:00h