110618 – JORNADA DE VISITA A FORTIFICACIONS (II): CASTELLS D’ULLDECONA I MIRAVET

FortificacionsIIActivitat de l’AADIPA que tindrà lloc el dissabte 18 de juny de 2011, organitzada per la Mercè Griñó, l’Anna Albó i el Dídac Gordillo. Visitarem dues intervencions de restauració recents en fortificacions andalusines del Sud de Catalunya.

10:30

Castell d’Ulldecona.Trobada a l’entrada del recinte, presentació i inici de la visita. Acompanyats per en Jordi Segura, arquitecte i Cap de la Secció d’Intervenció Arquitectònica, de la Direcció General d’Arquitectura i Paisatge de la Generalitat de Catalunya, i responsable del projecte d’intervenció en les restes de la fortificació i la seva adequació com a espai visitable.

14:00

 

Dinar al Casal Sant Francesc, antic Convent de la Immaculada, Raval de Jesús (Tortosa).

16:30

Trobada al Castell de Miravet. Acompanyats per en Carles Brull, arquitecte responsable del projecte d’intervenció en les seves darreres fases.

19:00

Comiat i finalització de la visita.

Programa

Inscripció

Documentació adjunta: Ulldecona, Miravet

Mapa de les visites

Ver mapa más grande