VISITA A L’AMPLIACIÓ DEL CENTRE CÍVIC “PATI LLIMONA” (BARCELONA)

RegomirEns plau convocar-vos a la propera activitat de l’AADIPA, prevista per al proper dissabte 24 de març de 2012. Visitarem l’ampliació del Centre Cívic “Pati Llimona”, recentment inaugurada, que ha permès deixar al descobert disset metres de la muralla romana – inclosa la torre del Regomir – i algunes estructures corresponents a uns banys del Segle I.

12:00

Trobada a la porta d’accés del Centre Cívic “Pati Llimona”.

Carrer del Regomir, núm. 3 (08002, Barcelona).

12:10

Visita a l’ampliació del Centre Cívic “Pati Llimona”.

Acompanyats per en Roger Montoto i en Pere Riera, arquitectes responsables del projecte d’ampliació del Centre Cívic en l’edifici veí (Carrer del Regomir, núm. 7-9) i revalorització del patrimoni romà que conté (arran d’un concurs convocat per Foment de Ciutat Vella l’any 2005); en Ferran Puig, Director del Servei d’Arqueologia del Museu d’Història de Barcelona durant les obres, i la Montserrat Pugès, responsable del Departament de Conservació i Restauració del Servei d’Arqueologia del Museu d’Història de Barcelona.

14:00

Finalització de la visita. 

El cost de la visita és de 5€ per als membres de l’AADIPA i de 10€, per a la resta d’assistents. El pagament s’efectuarà mitjançant càrrec a compte bancari i la factura s’enviarà telemàticament a tots els inscrits.

El preu inclou la visita guiada i la documentació (en format PDF).

Per a participar, cal formalitzar la inscripció abans del dijous 22 de març de 2012. Cal omplir una butlleta per a cadascun dels inscrits amb el nom complet, el correu electrònic i un telèfon mòbil de contacte.           

Per a resoldre qualsevol dubte o qüestió en relació a la visita, podeu contactar amb la secretària de l’agrupació, la Mireia Barnadas i Ribas, al correu aadipa@coac.net o al telèfon 646.79.29.49.

Programa

Inscripció

Documentació