Postgrau en Il·luminació Arquitectònica

És un postgrau d’especialització, i com a tal, requereix que els candidats tinguin una formació bàsica prèvia. Normalment, aquests professionals provindran dels àmbits següents: Arquitectes i enginyers superiors o tècnics i enginyers d’edificació. Dissenyadors i interioristes. Llicenciats en Belles Arts. Tanmateix, volem que el resultat del postgrau s’enriqueixi amb les aportacions de les més diverses provinences dels alumnes. Per tant, la formació bàsica requerida, també poden ser títols d’escenografia, teatre, aparadorisme, escultura, pintura o qualsevol especialitat artística en general, incloent-hi també els antropòlegs, lingüistes o geòlegs. En definitiva, qualsevol formació que hagi dotat de sensibilitat als candidats per estudiar aquesta especialització. Cal tenir una gran visió espacial i un nivell de coneixements alt d’AutoCAD.

web

Programa

Durada:  30 crèdits ECTS
Dates de realització: octubre 2011-juny 2012
Import matrícula: 4.300€