AMCTAIC: FÒRUM PATRIMONI INDUSTRIAL. Freixenet, 100 anys d’excel·lència

web

Data: Dilluns 12 de maig de 2014
Lloc:  Auditori Pompeu Fabra. Associació d’Enginyers Industrials de Catalunya. Via Laietana, 39 , 5ª planta 08003 Barcelona
Hora:
18.30 h
Inscripció gratuïta
: Cal fer inscripció prèvia al telèfon: 93 780 37 87 o bé secretaria@amctaic.org

A càrrec de Pedro Bonet Ferrer, director de Comunicació i Publicitat del Grup Freixenet.

L’empresa familiar Freixenet és una de les més grans productores de cava a Catalunya, que té la seva seu a Sant Sadurní d’Anoia i dóna suport a l’Associació del Museu de la Ciència i de la Tècnica i d’Arqueologia Industrial de Catalunya, des de fa molts anys.

Freixenet ha aconseguit crear una simbiosi entre els darrers avenços tecnològics i les tècniques tradicionals del cava, la majoria molt antigues, que han anat definint el que serà el seu cava al llarg dels anys. Incorporant una prestigiosa tradició que ha traspassat les fronteres, l’empresa és coneguda i implantada a nivell mundial, a països com Mèxic, Estats Units, Argentina, Alemanya, França…

El llarg recorregut de Freixenet va començar l’any 1914 i aquest 2014 celebra el seu centenari. Per explicar-nos aquesta història d’empresa i família, família i empresa, tindrem el goig de rebre el Sr. Pedro Bonet Ferrer, director de Comunicació i nét dels fundadors, Pedro Ferrer Bosch i Dolores Sala Vivé.