Col·lecció Bassat. Quatre dècades, cinquanta artistes. 1940 – 1979

Inici: 16 de setembre de 2014
Fi: 

Nau Gaudí • Cooperativa 47, MATARÓ

web

L’exposició presenta noranta obres de cinquanta artistes: S. Aguilar, A. Alfaro, F. Amat, E. Ansesa, K. Appel, D. Argimon, E. Arranz-Bravo, F. Artigau, R. Bartolozzi, E. Bechtold, J. Brotat, A. Calder, A. Cardona Torrandell, J. Claret, M. Cuixart, A. Cumella, J. Chancho, G. Chávez, E. Chillida, Christo, O. Domínguez, W. Faber, A. Fenosa, Perecoll, M. Gudiol, J. Guinovart, A. Jové, F. Léger, C. Mallo, M. Martí, M. Millares, J. Navarro, J. Niebla, J.L. Pascula, J. Ponç, A. Ràfols-Casamada, J. Rebull, C. Rolando, A. Saura, X. Serra de Rivera, J. M. Subirachs, De Sucre, J.J. Tharrats, J. Uclés, M. Vilà, J. Vilacasas, M. Villèlia, M. Viola, W. Vostell i J.M. Yturralde.

MuseuBassat_Expo_Invitacio