III CICLE DE DIÀLEGS TÈCNICS SOBRE PATRIMONI ARQUITECTÒNIC, QUARTA SESSIÓ:LA VIL·LA ROMANA DEL PONT DEL TREBALL: PRESENT, PASSAT I FUTUR DE LES RESTES DESCOBERTES A LA SAGRERA


Per tercer any consecutiu, l’AADIPA organitza, conjuntament amb l’Àrea d’Activitats Culturals de la Demarcació de Barcelona del COAC, un cicle de conferències/debat al voltant d’un mateix fil conductor: intervencions en el patrimoni arquitectònic des d’un punt de vista estrictament tècnic.

La quarta sessió corresponent a aquest tercer cicle té per títol La Vil·la romana del Pont del Treball: present, passat i futur de les restes descobertes a La Sagrera”, i anirà a càrrec dels arqueòlegs directors de l’excavació, Daniel Alcubierre Gómez i Jordi Ardiaca Rodríguez i del responsable d’intervencions arqueològiques del Servei d’Arqueologia de l’Ajuntament de Barcelona, Josep Pujades i Cavalleria.

Data: dilluns 10 de novembre de 2014
Hora: 19:00
Lloc: sala d’actes del COAC (Plaça Nova núm. 5, Barcelona)
Inscripció: activitat gratuïta, no és necessària inscripció prèvia.