CONVOCATÒRIA ALS ARQUITECTES MEMBRES DE L’AADIPA PER A COL·LABORAR EN LES JORNADES DE L’OPEN HOUSE 48H

Com ja sabeu, el cap de setmana del 24-25 d’octubre es celebra a Barcelona l’Open House 48H, dues jornades de portes obertes per mostrar edificis i espais de la ciutat a partir dels valors de l’arquitectura i el patrimoni.

El Col·legi d’Arquitectes hi participa, obrint les seves portes al públic i a la ciutat.

Des de Deganat, s’ha demanat a l’AADIPA la seva col·laboració a través de la participació de 6 voluntaris, per tal de guiar els assistents per l’edifici tot explicant diversos aspectes singulars, molts d’ells desconeguts per una gran part dels ciutadans. Els voluntaris disposaran d’un guió, prèviament elaborat, amb imatges històriques i dades, per ensenyar als assistents i garantir que tots els grups puguin explicar la mateixa informació. Es planteja realitzar una petita sessió explicativa als voluntaris el dia 19 d’octubre a les 19h. El guió seguirà els següents punts:

1. L’edifici de Xavier Busquets i el context urbà

2. Els murals de Picasso

3. Nou projecte d’intervenció

Com a contraprestació a aquests voluntaris, l’AADIPA retribuirà amb un any gratuït com agrupat i descomptarà el 50% de la inscripció al XXXVIIIè Curset. Jornades Internacionals sobre la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic “Arquitectura tradicional: essència o forma”.

Els interessats cal que enviïn a la secretaria de l’agrupació agrupacions@coac.net la seva disposició i la preferència horària: dissabte matí (11-15.15h), dissabte tarda (15-19h) o diumenge matí (11-14h), abans del dimecres dia 7 d’octubre.

Esperem que sigui del vostre interès i puguem donar a conèixer encara més el Col·legi i l’aportació cultural que fa la nostra Agrupació