091107-Mataró: Can Fàbregas i Caralt

CanfabregasJORNADA  DE VISITA A LA FÀBRICA DE CAN FÀBREGAS, MATARÓ, EN PROCÉS DE DESMUNTANTGE

Visita a la fàbrica Can Fàbregas i de Caralt, edifici industrial (antiga fàbrica Farinera Mataronense) construït el 1879 per el mestre d’obres Ignasi Caballol i l’enginyer Alfons Flaquer. Aquest edifici catalogat com a Bé Cultural d’Interès Local (BCIL) en el Catàleg del Patrimoni Arquitectònic de la ciutat de Mataró de 1999, actualment està en procés de desmuntatge per tornar-lo a muntar en un altre emplaçament, segons projecte de l’arquitecte Josep Maria Puig Boltà.

DISSABTE 7 DE NOVEMBRE
10:00 Plataforma Salvem Can FàbregasPunt de trobada a al centre Cívic Les Esmandies.Ronda O’Donnell 94, baixos.Xerrada d’Agàpit Borràs, arquitecte, sobre la història de l’edifici i sobre la plataforma Salvem Can Fàbregas.
11:00 Visita a Can Fàbregas i de Caraltc/de Miquel Biada 15 (trasllat a peu des de l’anterior)Visita acompanyats per Josep Maria Puig Boltà, arquitecte autor del projecte bàsic i d’execució del desmuntatge, emmagatzematge i muntatge de la fàbrica Can Fàbregas i de Caralt.

Documentació que s’adjunta:

Resum projecte de desmuntatge, emmagatzematge i muntatge de la fàbrica Can Fàbregas i de Caralt, de Josep Maria Puig Boltà, arquitecte.

Informe fotogràfic realitzat per Agàpit Borràs, arquitecte.

Plataforma Salvem Can Fàbregas
041109-Visita Can Fàbregas Mat0007
041109-Visita Can Fàbregas Mat0003
041109-Visita Can Fàbregas Mat0035