SPAL. CICLE DE JORNADES DE GESTIÓ I INTERVENCIÓ EN EL PATRIMONI ARQUITECTÓNIC MUNICIPAL II

SPAL. CICLE DE JORNADES DE GESTIÓ I INTERVENCIÓ EN EL PATRIMONI ARQUITECTÓNIC MUNICIPAL II

Jornada II: Els tècnics municipals i l’aplicació del Codi Tècnic d’Edificació en obres d’edificis existents.
L’objectiu d’aquesta segona jornada és donar una visió general de l’estat de la qüestió de l’aplicació del Codi Tècnic de l’Edificació en edificis existents, i divulgar les línies en les quals s’hi està treballant, de manera que els tècnics que intervenen o que han d’informar des dels ajuntaments sobre actuacions en edificis existents, puguin gaudir de més coneixements envers el desenvolupament de la normativa i el marc legal del sector, atès el buit legal que s’ha produït després de l’aprovació del Codi Tècnic de l’Edificació pel que fa a la intervenció en patrimoni edificat.

Servei de Patrimoni Arquitectònic Local (SPAL).

Les jornades són gratuïtes i les places limitades.

+ informació

Data: dijous 4 de febrer
Hora: 9:00-14:30
Lloc: Espai Francesca Bonnemaison, Sant Pere més Baix 17, Barcelona