Beques L’Hospitalet 2010

Convocatòria de dues beques amb una dotació de 6.000 euros cadascuna, dirigides a joves llicenciats universitaris, que tenen com objectiu potenciar la recerca científica en els diversos àmbits vinculats al patrimoni històric de l’Hospitalet de Llobregat.

Temàtiques proposades per a la convocatòria 2010 per a cadascuna de les beques
– L’Hospitalet durant la Guerra de Successió: el Conveni de l’Hospitalet de 1713

– Can Trinxet: producció i treball en una fàbrica tèxtil hospitalenca a partir de les fonts documentals.
D’acord amb el termini establert a les bases, els aspirants poden presentar les seves sol•licituds i la documentació requerida al Museu de l’Hospitalet, c/Joan Pallarès 38, 08091 L’Hospitalet fins el dimarts 15 de juny de 2010, data inclosa. 

Bases i més informació a la web