El sentit de la Pedrera

Acte organitzat per els Amics de Gaudí, sobre el projecte original de la Casa Milà, on es preveia un grup escultòric de coronament que mai va ser col·locat.

Invitació

Data: 18 de junyde 2010

Hora: 19:00

Lloc: Auditori FIATC Assegurances, Diagonal 648 Barcelona

Cal inscripció prèvia:  a jose.man@coac.es (José Manuel Almuzara) o per telèfon al +34 93 555 77 24

Associació Amics de Gaudí 

Barcelona, 3 de juny de 2010 
Amics de Gaudí vol divulgar el fet que el grup escultòric que devia coronar la façana de la Pedrera, i que estava previst en el projecte original de Gaudí (plans originals de l’arxiu Municipal de Barcelona – obres particulars, expedient número 10.526), no va ser realitzat i, per tant, l’ edifici resta inacabat.  

Aquest grup escultòric era de gran importància per a Gaudí, fins al punt que va dir que donava sentit al seu edifici.  

La Junta Directiva d’Amics de Gaudí, fent-se ressò del desig del genial arquitecte, ha encarregat el projecte d’aquest grup escultòric a l’escultor Etsuro Sotoo i el presentarà a l’acte del proper dia 18 de juny, en el qual intervindran: el doctor arquitecte D. Gustavo Garcia Gabarró – vicepresident d’Amics de Gaudí –, com a moderador, el doctor arquitecte Juan Bassegoda Nonell – president d’Amics de Gaudí –, que donarà una conferència sobre la Pedrera, i, finalment, l’escultor Etsuro Sotoo que presentarà el projecte que ha realitzat sobre el grup escultòric denominat “El sentit de la Pedrera”. Així mateix, assistirà com a invitada d’honor i madrina del projecte la Sra. Marta Ferrusola.  

Esperem comptar amb la seva presència, rebi una salutació cordial. 
 
JOSE MANUEL ALMUZARA

Secretari de l’Associació Amics de Gaudí