WOCMES: “Rehabilitació i revitalització de les centres històrics mediterranis”

Us informem que l’Associació RehabiMed l’Associació RehabiMed(Equip Internacional d’Experts Mediterranis) del projecte Muntada (programa de la UE, Euromed Heritage IV), organitza en el marc del WOCMES (World Congress for Middle Eastern Studies, del 19 al 24 de Juliol a Barcelona), una sèrie de set panells sobre Rehabilitació i revitalització de les centres històrics mediterranis, els quals acolliran més de 40 experts internacionals i multidisciplinaris per presentar el seu treball amb l’objectiu d’enriquir la reflexió sobre el procés de recuperació del patrimoni històric de les ciutats. L’intercanvi d’idees, experiències i coneixements generats durant el WOCMES servirà entre altres coses, per estimular el debat i la reflexió dels Fòrums de participació ciutadana establerts en les sis ciutats del projecte Muntada. El repte plantejat per aquest nou projecte, en la mateixa línia que el projecte RehabiMed, és recuperar els valors socials, econòmics i patrimonials de l’arquitectura tradicional a partir de la creació d’eines que fomentin participació del conjunt de la societat local.
Programa

Dates: 19,20 i 21 de juliol de 2010

Per a més informació sobre els projectes
www.rehabimed.net
www.mont-forum.net