Exposició CCCB:Per laberints

Inici: 28/07/2010
Fi: 08/01/2011

CCCB Centre de Cultura Contemporània de Barcelona Montalegre, 5 – 08001 Barcelona

Al llarg de la seva història, els laberints han experimentat variacions de forma, d’escala i de dimensions que conviden a un recorregut visual, tàctil o corporal, sense oblidar el moviment mental i imaginari que la idea del laberint comporta, amb implicacions màgiques, religioses, simbòliques, estètiques, morals o científiques, segons les èpoques i les tradicions culturalsñ

L’exposició, amb guió de Ramon Espelt, comissariada i dissenyada per Oscar Tusquets i amb l’assessorament de Jorge Wagensberg, fa un repàs del concepte i la representació del laberint al llarg de la història –fent una clara distinció entre laberints de recorregut únic, unicursals (Labyrinths), i de recorregut múltiple, multicursals (Mazes)– i reflexiona sobre la vigència d’aquest element i sobre les diferents pràctiques i usos més actuals.

Web del CCCB

Inauguració de l’exposició el 27 de juliol

Visita comentada el dimecres 28 de juliol a les 18:30h per als amics del CCCB, amb Ramon Espelt, autor del guió de l’exposició. Lloc de trobada: al vestíbul principal.