48 h Open House Barcelona

48h Open House Barcelona

És un gran esdeveniment que preveu obrir, durant un cap de setmana, prop de 150 edificis de tot tipus, forma i mida imaginables, dirigit als habitants de la ciutat i totalment de franc. Una iniciativa cívica i cultural sense ànim de lucre.

‘Open House’ és un concepte simple però a l’hora contundent, ofereix l’oportunitat de conèixer i experimentar l’arquitectura   de forma excepcional i completament de franc. Les activitats de l’Open House conviden a tothom a explorar i entendre el valor d’un espai ben construït i dissenyat. Aquest esdeveniment va començar a London l’any 1992, des de a les hores el concepte ‘Open House s’està introduïnt a diferents ciutats al voltant del món com: New York, Dublin, Galway, Tel Aviv i ara Barcelona.

Dates: 16 i 17 d’octubre de 2010

Lloc: Barcelona