Jornada La imatge històrica de Barcelona en l’obra de Jaume Vicens i Vives

Jornada organitzada amb motiu de la commemoració del centenari del naixement i del 50è aniversari de la mort de l’historiador Jaume Vicens i Vives. En el decurs de la Jornada serà presentada la reedició en facsímil de la tesi doctoral de Jaume Vicens i Vives, Ferran II i la Ciutat de Barcelona, 1479-1516. En acabar aquesta presentació, a dos quarts de dues del migdia, a la Casa de l’Ardiaca (carrer de Santa Llúcia, núm. 1), l’alcalde de Barcelona descobrirà la placa que la Comissió de la Memòria Històrica de Barcelona dedica a l’historiador mencionat per commemorar les seves investigacions a l’Arxiu Històric de la Ciutat de Barcelona durant els anys 30 per elaborar la seva tesi doctoral.

Díptic

Dates de realització:11/11/2010

Inscripció: Gratuïta

Lloc: Sala Martí l’Humà i Capella de Santa Àgata, plaça del Rei, s/n. 08002 Barcelona