Josep Maria Huertas Claveria: passió, compromís, honradesa

Inici: 21 de febrer de 2011
Fi: 03 d’abril de 2011 
Sala Cotxeres del Palau Robert, Barcelona
Horari: de dilluns a dissabte: 10-19 h; diumenges: 10-14.30 ht
Entrada: gratuïta

L’exposició proposa un recorregut per la vida del periodista i  subratlla el compromís ètic de Huertas Claveria a favor de la llibertat d’expressió. També mostra els treballs de Huertas sobre el moviment obrer i sobre els canvis urbanístics que s’han produït a la ciutat.
L’acte  inaugural tindrà lloc el dia 21 a les 19 h, i consistirà en una taula rodona en què es destacaran les facetes més rellevants de la trajectòria humana i professional de Huertas Claveria. Hi intervindran l’alcalde de Barcelona, Jordi Hereu; l’expresident de la Generalitat, Jordi Pujol; el periodista Josep Martí Gómez; el catedràtic d’Història Contemporània de la Universitat de Barcelona, Andreu Mayayo, i  el fotògraf Pepe Encinas. El debat serà moderat pel degà del Col·legi de Periodistes de Catalunya, Josep Maria Martí.
Cal destacar la col·laboració en aquest projecte de la vídua de Huertas, Araceli Aiguaviva, i del fotògraf Pepe Encinas, en tasques d’assessorament.

Més informació