Energy Management in Cultural Heritage

UNDP celebrarà una congrés internacional sobre Gestió de l’Energia en el patrimoni cultural a Dubrovnik, Croàcia, del 6 al 8 d’abril de 2011. 

Programa
 
L’objectiu principal del congrés és promoure l’eficiència energètica i gestió de l’energia en els edificis del patrimoni cultural a través de l’intercanvi de coneixements i experiència aplicada en els projectes pilot i estudis de casos a Croàcia, la UE, i en tot el món. L’objectiu és crear sinergies entre la protecció del patrimoni cultural i la necessitat d’augmentar l’eficiència energètica d’una manera oberta i interactiva, basada en l’experiència real. 
  
UNDP Croàcia, que ha estat l’executor del projecte “Millora de l’eficiència energètica a Croàcia” durant 5 anys, és el principal organitzador de la conferència, mentre que la GTZ (ORF-E), la UNESCO, el Ministeri de Desenvolupament Econòmic de la República d’Itàlia, el PNUD Bòsnia i Hercegovina, la ciutat de Dubrovnik, la ciutat de Venècia, el Ministeri d’Economia, Treball i l’esperit empresarial, la protecció del medi ambient i l’eficiència del Fons d’Energia, la Cambra Croata d’Arquitectes, Col.legi d’Arquitectes de Croàcia, Zagreb i el Societat d’Arquitectes de Croàcia són els co-organitzadors oficials de la conferència. 

Experts en la protecció del patrimoni cultural , representants de les autoritats nacionals i locals, arquitectes, enginyers, urbanistes i encarregats d’adoptar decisions en l’àmbit de la construcció i protecció del medi ambient, així com consultors i altres experts del camp de la protecció del patrimoni cultural s’espera que assisteixin a aquest esdeveniment d’alt nivell.
 
Per a qualsevol informació addicional sobre la conferència, consulteu la web oficial. Allà trobareu més informació sobre el registre, honoraris de conferència, material per a conferències, viatges i allotjament, etc 

Dates de realització: 6-8 abril de 2011
Import: 300€  (veure altres preus a la web)
Lloc:  Dubrovnik, Coràcia