Curs-taller de restauració a Grècia

El curs-taller d’un mes, “Romiri project”, està organitzat d’acord amb el Ministeri Grec de Cultura, en col.laboració amb la Universitat de York i sota el patrocini de ICCROM (International Centre for the Study of the Preservation and Restoration of Cultural Property).
És un curs enfocat des del punt de vista pràctic en què es van a realitzar el projecte i els tractaments de restauració d’una petita capella a l’illa de Zakynthos, Grècia, amb joves professionals de diferents parts del món, arquitectes i restauradors, amb l’objectiu de potenciar la interdisciplinarietat entre disciplines que en el dia a dia de la restauració tendeixen a no entendre’s ni comunicar-se, en ocasions afectant d’aquesta forma al patrimoni.

Podeu consultar la informació del curs a la web

La data límit d’enviament de sol.licituds és el dilluns, dia 16 de maig de 2011.