JORNADA DE VISITA A FORTIFICACIONS ( V ): CASTELL DE LA TRINITAT I CIUTADELLA, ROSES. CASTELL DE SANT FERRAN, FIGUERES

Figueres 2Activitat de l’AADIPA, que tindrà lloc el dissabte 12 de novembre de 2011, organitzada per l’Anna Albó i en Dídac Gordillo. Visitarem les intervencions en tres fortaleses d’època moderna.

09:45

Trobada a l’aparcament del Castell de la Trinitat, Roses. Presentació i inici de la visita.

10:00

Visita al Castell de la Trinitat.Acompanyats per en Miquel Capdevila i la Neus Roca, arquitectes responsables de la intervenció, i en Jaume Santaló, Cap del Departament de Cultura de l’Ajuntament de Roses.

11:30

Visita a la Ciutadella de Roses.Presentació del XXXIV Curset “Fortificacions. Intervencions en el patrimoni defensiu”.Visita a la Ciutadella, acompanyats per en Ramon Castells, arquitecte dels Serveis Territorials de Cultura a Girona responsable de les intervencions, en Joan Falgueras, arquitecte responsable d’una de les intervencions, i en Jaume Santaló, Cap del Departament de Cultura de l’Ajuntament de Roses.

14:00

Dinar a la cantina del Castell de Sant Ferran, Figueres.

15:30

Visita al Castell de Sant Ferran.Acompanyats per Carlos Díaz, president del Consorci del Castell de Sant Ferran; Damià Abella, director del Consorci del Castell de Sant Ferran; l’arquitecte Rafael Vila, responsable de les intervencions; i els arquitectes Joan Falgueras i Anna Albó, responsables dels treballs que va dur a terme l’Escola Taller Castell de Sant Ferran.

17:30

Comiat i finalització de la visita.

Programa

Inscripció

Documentació: Roses, Figueres