Cultura viva. La recerca etnològica 2012

La recerca etnològica és una realitat viva però molt desconeguda al nostre país. El Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana ha esdevingut des de fa temps el principal motor d’aquest tipus de recerca amb la concessió anual de beques a investigadors i amb el finançament de les recerques de l’Inventari del Patrimoni Etnològic de Catalunya per part d’equips externs a la institució. Mitjançant el programa Cultura Viva, i en col·laboració amb les entitats que conformen l’Observatori per a la Recerca Etnològica de Catalunya, el CPCPTC vol donar a conèixer directament a les comunitats que han estat objecte d’estudi els resultats d’aquestes investigacions, així com d’altres sorgides de l’estímul de les entitats de l’Observatori o de la iniciativa de persones i equips d’arreu del territori.

image001

Programa en pdf