VISITA AL MUSEU DE BADALONA

Panoramica 16Ens plau convocar-vos a la propera activitat de l’AADIPA, prevista per al proper dissabte 17 de març de 2012. Visitarem el Museu de Badalona, que ens permetrà contemplar diverses restes de l’antiga ciutat romana de Baetulo.

10:00

Trobada a la porta del Museu de Badalona.

Plaça de l’Assemblea de Catalunya, núm.1 (08911, Badalona).

10:10

Visita a les Termes i el Decumanus, que es troben al subsòl de l’edifici, i, a continuació, visita a l’entorn del fòrum de la ciutat romana, àmbit que, situat sota l’actual plaça de Font i Cussó, forma part de l’última ampliació del museu. 

Acompanyats per Albert Malavía, arquitecte responsable del projecte arquitectònic d’ampliació, i en Joan Mayné, director del Museu i responsable de la museografia.

13:00

Finalització de la visita.

Aquesta activitat ha estat organitzada per l’arquitecta Natàlia Sancho, membre de l’AADIPA.

El cost de la visita és de 5€ per als membres de l’AADIPA i de 10€, per a la resta d’assistents. Aquest preu inclou l’entrada al museu. El pagament s’efectuarà mitjançant càrrec a compte bancari i la factura s’enviarà telemàticament a tots els inscrits.

Per a participar, cal formalitzar la inscripció abans del dimecres 14 de març de 2012, a través de la pàgina web de l’AADIPA. Cal omplir una butlleta per a cadascun dels inscrits amb el nom complet, el correu electrònic i un telèfon mòbil de contacte.         

Per a resoldre qualsevol dubte o qüestió en relació a la visita, podeu contactar amb la secretària de l’agrupació, la Mireia Barnadas i Ribas, al correu aadipa@coac.net o al telèfon 646.79.29.49.

Programa

Inscripció

Documentació