Jornades sobre templers a la Corona d’Aragó

TRIPTIC templers_Página_1
Dates: 12-15/04/2012
Lloc: Temple Parroquial de Campredó
Inscripció: Gratuïta

Tríptic en pdf

Jornades sobre el món templer als diversos regnes i comtats de l’antiga Corona d’Aragó. L’organització és a càrrec de Mn. Víctor Cardona i de la Parròquia Sant Joan Baptista de Campredó, que des de fa uns quants anys ha fomentat els estudis templers i la dignificació del patrimoni històric medieval local: Torre de Font de Quinto i Casa del Prat.

S’han estructurat en tres dies d’estudi corresponents a Aragó, Catalunya i el País Valencià. Els Castells de Montsó, Miravet i Peníscola van tenir una importancia crucial en el desenvolupament del poder templer en terra ilercavona, cosa que serà objecte d’estudi i difusió durant aquests dies amb regust templer a Campredó.