V Jornades de Construcció Ecològica ecoARK

Programa en pdf

Dates: 5-6/05/2012
Lloc: Tavertet (Osona)
Inscripció :30€ (12€ opcionals per el dinar de dissabte).

web

QUI SOM?

SOM UNA ORGANITZACIÓ SENSE ÀNIM DE LUCRE, SOM PERSONES QUE CREIEM QUE TENIM ALGUNA COSA A DIR I, SOBRETOT PENSEM QUE HI HA MOLT PER APRENDRE

Som un grup de persones interessades en l’arquitectura, la construcció i el disseny sostenible, que, d’una manera desinteressada, intercanviem coneixements, experiències i opinions sobre arquitectura bioclimàtica. El grup està format per titulats en arquitectura, arquitectura tècnica, interiorisme, ciències ambientals, enginyers tècnics… i, també, per professionals que treballen en el camp de la construcció ecològica i per persones usuàries d’habitatges,  preocupades pel gran impacte ecològic de l’edificació i la influència de les edificacions en la salut de les persones.

QUÈ SÓN LES JORNADES DE SOSTENIBILITAT?

La idea és molt simple: qui té experiència o ha dut a terme algun treball sobre construcció ecològica, ho exposa  als altres assistents. És una bona oportunitat per a donar a conèixer el que un fa o sap per a promocionar-se  o, simplement, per a donar a conèixer unes tècniques que, es considera que són el canvi radical necessari. D’aquesta manera, tots ens enriquim de les experiències dels altres i podem exposar els nostres dubtes o comentaris. Si ets un estudiant, professional o particular que ha dut a terme algun treball o ha tingut alguna  experiència en aquest àmbit i vols fer una exposició a les Jornades, posa’t en contacte amb nosaltres.