Les Pedres Salvatges

prod_0000065046_gran

POUILLON, Fernand
2012
EAN 978-84-15269-10-6

Escrita en forma de diari, Les pedres salvatges presenta el dia a dia d’un mestre d’obres que, al segle xii, edifica a la Provença l’abadia de Lo Toronet, una obra mestra de l’arquitectura cistercenca. És així com podem endinsar-nos en les interioritats del procés de  construcció i en el món d’aquest monjo, que haurà de fer front a la feblesa dels homes i a les contrarietats que van sorgint al compàs de la durada de les obres i arran dels problemes tècnics i financers, però també dels doctrinaris propis de la vida monàstica i de la disciplina de l’Orde. Una aventura exemplar i fascinant, que és en definitiva un homenatge commovedor a l’ofici d’arquitecte.

Presentació del llibre (targetó)

Data: 12 d’abril de 2012
Hora: 19:30 hores
Lloc: COOPERATIVA D’ARQUITECTES JORDI CAPELL (Pl. Nova, 5, Barcelona)

TARGETO_les pedres salvatges1

Escrit promocional

L’editorial Edicions de L’Albí va emprendre l’edició en llengua catalana de LES PEDRES SALVATGES, de la mà de Melitó Camprubí i Lluís Guasch.

A l’escrit adjunt s’explica el projecte. Edició Les Pedres Salvatges