El plaer de la ciutat

Microgrames03_MonteysXavier Monteys
2012
Escola Politècnica Superior de la Universitat de Girona
ISBN: 978-84-9984-140-3

El llibre recull una selecció dels articles de crítica arquitectònica de Barcelona que Monteys, arquitecte i professor del Departament de Projectes Arquitectònics de la UPC, ha publicat al suplement de cultura Quadern del diari El País durant els últims cinc anys. L’obra, prologada per Manuel de Solà-Morales, a la memòria del qual està dedicada, és un bon punt de partida per reflexionar una ciutat que Monteys ens ajuda a veure com a una obra d’arquitectura de col·laboració i que identifica amb les “persones que la gasten, encara que sigui de mirar-la”. Una trobada per gaudir del plaer de debatre la ciutat.

Presentació del llibre
Data:
Dijous, 24 de maig de 2012
Lloc:
CCCB Montalegre, 5 – 08001 Barcelona
Hora: 19.30 h
Inscripció: Entrada lliure

web