Dia Internacional dels Arxius

L’Arxiu Municipal de Barcelona organitza, durant el mes de juny, una sèrie d’activitats per celebrar el Dia Internacional dels Arxius. WEB

El dia 9 de juny de 1948 la UNESCO va crear el Consell Internacional d’Arxius (CIA). Coincidint amb aquesta data, i des de l’any 2008, els arxius de molts llocs del món presenten diverses activitats per donar a conèixer els seu patrimoni i explicar a la societat les funcions i els serveis que ofereixen.

L’Arxiu Municipal de Barcelona presenta, durant tot el mes de juny, un seguit d’activitats que permetran visitar un arxiu per dins i entrar en llocs on, de forma habitual, no s’hi pot accedir. També presentarà, a través d’exposicions, alguns dels documents més destacats, i explicarà, per mitjà de conferències, alguns passatges de la història de la nostra ciutat, entre moltes altres propostes.

Volem que tothom pugui conèixer el ric patrimoni documental de Barcelona i s’apropi als centres de l’Arxiu Municipal de Barcelona per conèixer millor una institució que s’ocupa de vetllar per la memòria de la ciutat.

image002