Sagrada Familia Opus Magnum de Gaudi

stacks_image_845_1

Joan Bassegoda, Jordi Bonet, Etsuro Sotoo, Judith Urbano i Jordi Faulí
2012
ISBN 978-84-939981-9-6

El llibre és l’últim monogràfic de la Basílica de la Sagrada Família i es mostra amb una espectacular sèrie fotogràfica de Nicolas Randall i les explicacions i articles dels més grans experts en la matèria com són: Joan Bassegoda i Nonell (ex director de la Càtedra Gaudí i President de l’Associació d’Amics de Gaudí), Jordi Bonet i Armengol (Director de les obres de la Sagrada Família i President de la RACBA Sant Jordi), Etsuro Sotoo (escultor de la Sagrada Família), Judith Urbano Lorente (Sotsdirectora de l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de la UIC) i Jordi Faulí i Oller (director adjunt de les obres de la Sagrada Família), entre d’altres.

Web Mediaminds

Presentació del llibre
Data: dilluns 25/06/2012
Hora: 11h
Lloc: Museu Diocesà de Barcelona, Pia Almoina

També es presentaran dos DVD;
– La Sagrada Familia: amb imatges de la Sgda. Familia i entrevista a Joan Bassegoda,
Jordi Bonet, Jordi Faulí, Etsuro Sotoo, Carles Buxade i J. M. Almuzara.
– Gaudi humà: amb entrevista a M. Medarde, T. Torii, J. Bonet, J.
Urbano, J. Bassegoda i L. Gil Nebot.

A continuació es realitzarà  una visita guiada  per M. Medarde a l’Arxiu Diocesà.