VISITA A L’ESCALA

L'Escala - fotografiaEns plau convocar-vos a la propera activitat de l’AADIPA, prevista per al dissabte 29 de setembre de 2012 i organitzada per l’Albert Pla i la Montserrat Caldés, director i membre del comitè organitzador del XXXVè Curset respectivament, i la Mercè Hortalà, vocal de Girona de l’AADIPA. Visitarem el port grec d’Empúries, el port vell i el port nou, així com el Museu de l’Anxova i de la Sal (MASLE), l’Alfolí de la Sal i el Centre d’Interpretació del Peix (MARAM).

10.00

Trobada al MASLE (Museu de l’Anxova i de la Sal). Av. Francesc Macià, 1 (L’Escala).

Visita al museu, acompanyats per la Directora, la Sra. Lurdes Boix.

Visita a l’exposició temporal “Dels mercaders d’Empúries als pescadors de l’Escala”, acompanyats per la Coordinadora del MAC Empúries, la Sra. Marta Santos.

11.30

Visita al MAC Empúries (Museu Arqueològic de Catalunya – Empúries) i el port grec, acompanyats per la Sra. Marta Santos, Coordinadora del museu.

13:30

Dinar al restaurant Can Miquel, situat a la Platja de Montgó.

15.30

Visita al port vell (platja de les barques) i Can Cinto (casa de pescadors), acompanyats de la Sra. Lurdes Boix.

Visita de l’Alfolí de la Sal, acompanyats per la Sra. Lurdes Boix; els arquitectes Jordi Paulí i Fuses-Viader, responsables de la intervenció; el Sr. Estanis Puig, alcalde de l’Escala; i el Sr. Frederic Cabré, President de la Demarcació de Girona del COAC. (NOTA: la presència d’alguns d’aquests acompanyants resta pendent de confirmació definitiva).

18.00

Visita al port nou i el MARAM (Centre d’Interpretació del Peix), acompanyats per la Sra. Lurdes Boix i en Josep Maria Birulés, de BCR Arquitectes, autors de l’estudi d’impacte ambiental del nou port i d’algunes de les actuacions que s’hi han dut a terme.

19:00

Comiat i finalització de la visita.

El cost de la visita és de 30€ més IVA per als membres de l’AADIPA i de la Demarcació de Girona i de 35€ més IVA, per a la resta d’assistents. El pagament s’efectuarà mitjançant càrrec a compte bancari i la factura s’enviarà telemàticament a tots els inscrits. El preu inclou les visites guiades, la documentació (en format PDF) i el dinar (veure programa adjunt).

Programa

Inscripció

Documentació: Instruccions d’aparcament durant la visita; L’alfolí de la sal